دانلود گزارش تخصصی سرپرست بخش
چکیده گزارش:
وظیفه سرپرستی طی سالیان دراز دستخوش تغییرات چش مگیری شده است و امروزه، ضرورت وجود کارکنانی لای قتر و آموز شدیده، که توقعات بیشتر و بالاتری را برآورده سازند، سرپرستان را در زندگی شغلی با چالشی روزافزون روب هرو کرده
است. نظر به ای نکه سرپرستان کارآمد در ب هکار بردن مهار تهایخود میان توجه به کار و کسانی که کار را انجامم یدهند توازن ایجادم یکنند لازم است نحوه برخورد صحیح و مناسب در محیط کار را نیز فر اگیرند و نقش خود را در تضمین تداوم و استمرار حرکت بهر هوری در سازمان ب هخوبی ایفا کنند. سرپرستان خودمدیرانی هستند که در گردش فعالیت حسا بشده خود نقش تعیی نکنند های دارند و ب هکار بردن واژه سرپرست نباید این قشر مدیران را از جامعه مدیریت کشورمان جدا کند. مخصوصاً اگر این رپرستی در مشاغل آموزشی و مربوط به تعلیم و تربیت باشد.
مقدمه گزارش:
جایگاه سرپرست بخش در هنرستا نها کجاست و این پست از چه ویژگ یهایی برخوردار است؟ این سؤالی است که سعی شده در این مقاله به آن پرداخته شود. ابتدا برای این کار باید تعریفی متناسب ارائه داد. سرپرست کسی است که کار را از طریق دیگران به انجامم یرساند و مسئولیت رهبری و رفاه نیروی کار را هعهده دارد. سرپرست باید توانایی بهبود روش و تغییرپذیری در قسمت خود را داشته باشد. شغل اصلی سرپرست این است که هنرآموزان و هنرجویان مشغول به فعالیت در کارگا ههای هنرستا نها را، که در سطوح مختلف یک مکان اداری یا آموزشی قرار دارند، اداره کند.
گاهی تصورم یشود که سرپرست مانند سایر مدیران درو نسازمانی است و در واقع همان مدیر در سایه است، درحالیکه وظایف و جایگاه او، ب هطور یکه در سلسل همراتب سازما نها مشاهدهم یشود، کاملاً متفاوت است. البته گاهی اوقات مدیران، سرپرست را به مثابه یک فرد متخصص در روابط انسانیم ینگرند. از ای نرو، سرپرست به مسائل و فعالی تهای انسانی هنرستان نیز رسیدگی م یکاند و گاهی حلال مشکلاتم یشود. در این مرحله، سرپرست فردی حاشی هنشین نیست زیرا بخشی از وظایف اصلی ب هعهده وی گذاشته شده است، ضمن ای نکه فرد اصلی آن محیط نیز ب هشمار نم یآید. مسئولی تهای سرپرست: ب هطور کلی سرپرست، در برابر مدیران، هنرآموزان، هنرجویان، سایر سرپرس تها، کار و محیط کار، مسئولی تهای متعددی به شرح زیر دارد: مسئولیت نسبت به مدیران: ارائه گزارش کار به مدیران مافوق، ایجاد هماهنگی، پیشبرد کارد ب همنظور حصول اطمینان از انجاماهداف، برنام هها و سیاس تهایی که مدیریت درباره آ نها تصمیم گرفته است. مسئولیت نسب تبه کارکنان (افراد تحت سرپرستی): آموزش، حفاظت در برابر خطرات، هدایت و راهنمایی افراد، ایجاد نظم و هماهنگی، رهبری کار گروهی، ایجاد انگیزه، تغییر و تحول و…مسئولیت نسبت به سایر سرپرستان: حصول اطمینان از کار گروهی با دیگر سرپرستان و توجه به اهداف سازمان در سطحی بالاتر از اهداف قسمت یا بخش. مسئولیت نسبت به کار انجام شده: کمیت (مقدار) کار، کیفیت) مرغوبیت) کار و رعایت استانداردهای زمانی کار. مسئولیت نسبت به محیط کار: ۱٫ ایجاد نظم و ترتیب، ۲ نگ هداری صحیح ماشی نآلات، وسایل کارگاهی و سخ تافزاری و ۳ نظارت بر اجرای نظافت کارگا هها و محل تدریس هنرآموزان درساعات کار عملی. یکی از مزایای سازمان بر مبنای وظیفه، ایجاد حوز ههای قوی و تخصصی در سازمان است. به همین جهت از طریق تقسیم وظیفه، در سازمان گرو ههای تخصصی مشابهی در قالب واحدهای خاص ب هوجود م یآیند و ای نچنین نیروهای فنی مجتمعم یشوند. ارتقای سطح تخصصی مزیتی است که ب های نترتیب در این نوع سازما ندهی ب هوجود م یآید. مزیت دیگر این نوع سازمان بازدهی بالای آن در کارهای معمولی و ثابت است. اما اگر محیط سازمان و نیازهایی که فعالیت سازمان معطوف به رفع آ نه است تغییر کند، این نوع سازمان انعطاف لازم نخواهد داشت و نم یتواند سریعاً خود را با تغییرات تطبیق دهد.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 10
مطالب مرتبط