دانلود پاورپوینت مشکلات حقوقی در رابطه با گوشت و فراورده های گوشتی – 13 اسلاید
4-مدیریت نامناسب فرایند تهیه فراورده گوشتی
تاثیر حرارت بر روغن مصرفی
افزایش عدد پراکسید در صورت اسنفاده از روغن سویا
خطر تشکیل رادیکالهای آزاد
تشخیص با اندازه گیری اندیس های اکسیداسیون مختلف
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 13
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.
مطالب مرتبط