دانلود مقاله پلیمرها

مقاله در مورد پلیمرها دانلود مقاله پلیمرها دانلود جزوه رئولوژی پلیمرها دانلود جزوه شیمی فیزیک پلیمرها دانلود کتاب سنتز پلیمرها دانلود کتاب شیمی فیزیک پلیمرها دانلود جزوه درس رئولوژی پلیمرها انواع پلیمرها رئولوژی پلیمرها نانو پلیمرها کاربرد پلیمرها شیمی فیزیک پلیمرها خواص پلیمرها

Rubber Industries

پلیمرها
فهرست مطالب


مقدمه و تاریخچه ۱
فصل اول
کلیات
۱-۱ تعاریف.. ۵
۲-۱ پلی‌اترها، پلی سولفیدها و پلیمرهای مربوطه ۷
۳-۱ پلی سولفیدها ۸
۴-۱ پلی استرها ۸
۵-۱ پلی آمیدها ۱۱
فصل دوم
تعیین وزن مولکولی
۱-۲ تعیین وزن مولکولی. ۱۳
۲-۲ تعیین گرانروی نسبی. ۱۷
۳-۲ تعیین گرانروی درونی. ۱۹
۴-۲ تعیین گرانروی ذاتی. ۲۰
۵-۲ روش‌های گروه انتهایی. ۲۱
فصل سوم
(تهیه، ساخت و شناسایی پلیمرها)
۱-۳ تهیه، ساخت و شناسایی پلیمرها: ۲۴
۲-۳ ساختار پلیمرها ۲۴
۳-۳ روش‌های ساخت: ۲۵
۴-۳ تهیه پلی‌آمیدها به وسیله واکنش‌های پلی تراکمی. ۲۸
۵-۳ فنون تهیه و استفاده از پلیمرها: ۲۸
۶-۳ خالص سازی واکنش‌گر‌ها: ۲۹
۷-۳ واکنش در داخل لوله آب‌بندی شده ۳۰
۸-۳ استفاده از دیگهای رزین. ۳۱
۹-۳ استفاده از سرنگهای زیرجلدی: ۳۱
۱۰-۳ جداسازی پلیمر ها: ۳۲
۱۱-۳ حل کردن پلیمرها: ۳۳
۱۲-۳ ساخت پلیمرها: ۳۴
۱۳-۳ بلورینگی در پلیمرها ۳۵
۱۴-۳ دمای ذوب پلیمر. ۳۶
۱۵-۳ انحلال پذیری پلیمر. ۳۷
۱۶-۳ فرایندهای پلیمر شدن. ۴۰
۱۷-۳ نامگذاری. ۴۱
فصل چهارم
پلیمرهای متفرقه
۴-۱ پلیمرهای طبیعی متفرقه ۴۳
۲-۴ نشاسته ۴۸
۳-۴ پروتئینها ۴۹
فصل پنجم
(مصاحبه)
۱-۵ مقدمه ۵۳
۲-۵ پیل‌های سوختی دارای الکترولیت پلیمری. ۶۱
۳-۵ روش تحقیق. ۶۲
۴-۵ یافته‌ها ۶۳
۵-۵ بحث و نتیجه‌گیری. ۶۵
فصل ششم
کاربرد پلیمر در ساختمان
۱-۶ مقدمه ۶۸
۲-۶ درو پنجره های پی وی سی. ۶۸
۳-۶ ساندویچ پانل. ۶۸
۴-۶ کفپوش وینیفلکس.. ۶۹
۵-۶ سیستم های لوله کشی تک لایه و پنج لایه ۷۰
۶-۶ شبکه های پلیمری. ۷۰
۷-۶ بلوک سبک اسفنجی. ۷۱
۸-۶AL POLIC   & AL – CLAD.. 72
۹-۶ بررسی کاربرد مواد پلیمری در صنعت ساخت و ساز ایران و ارائه راهکارها ۷۴
۱۰-۶ بررسی تولید آجر سبک با استفاده از سنگ آهک. ۷۴
۱۱-۶ آجر سبک با استفاده از مواد پلیمری. ۷۵
۱۲-۶ بررسی شیل‌های رسی به منظور تهیه آجرهای شیلی. ۷۶
۱۳-۶ بلوک‌های سیمانی سبک… ۷۷
۱۴-۶ لوله‌های پلیمری. ۷۸
۱۵-۶ مقایسه لوله‌های فلزی و پلیمری. ۷۸
فصل هفتم
آینده صنایع پلیمری
۷-۱ تحولات آینده صنعت پلیمر و تأثیرات بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی بر آن. ۸۴
۲-۷ دوره‌های تکامل علم و تکنولوژی. ۸۴
۳-۷ چرخه عمر تکنولوژی‌ها ۸۴
۴-۷ آینده صنایع پلیمری و مواد پلیمری. ۸۵
۵-۷ نقش R&Dها در سودآورکردن صنایع شیمیایی. ۸۵
۶-۷ طبیعت و دستاوردهای مصنوعی. ۸۶
۷-۷ مقایسه مواد طبیعی و سنتزی. ۸۶
۸-۷ هم‌افزایی بین علوم مواد و علوم زندگی. ۸۶
۹-۷ به سوی نانوتکنولوژی مولکولی. ۸۷
۱۰-۷ نتیجه‌گیری کلی. ۸۷
منابع: ۸۹


مقدمه و تاریخچه
ما در عصر پلیمر زندگی می‌کنیم. پلاستیکها، قیرها، لاستیکها، پوشاک، چسبها، کائوچو، پروتئین و سلولز اینها همگی اصطلاحات جدیدی در فرهنگ عصر ما و گوشه‌ای از دنیای جالب و پرجاذبه شیمی پلیمر می‌باشند. نمونه‌های بیشماری از پلیمر مصنوعی را می‌توان ذکر کرد. برخی از آنها روزانه به مرحله ظهور می‌رسند و برخی دیگر شناخته شده‌اند: پلی‌استرها و الیاف پارچه‌های نایلونی و الیاف محکم و با دوام پلی‌آمید برای لباس‌های ضد گلوله کم وزن، پلی اتیلن پلاستیکی که در تولید بطری‌های شیر به کار می‌رود، پلاستیک پلی اورتان که در ساخت قلب مصنوعی به کار رفته است، لاستیک که برای تایرهای اتومبیل قابل استفاده است و الاستورهای فلوئوره فسفازن که در برابر محیط‌های سرد قابل استفاده هستند همگی در این دسته قرار دارند. برای روشن شدن موضوع، شخص می‌تواند هرگونه مثال یا کاربردی را انتخاب کند اما نکته‌ای را که باید مد نظر داشت این است که فلان پلیمر به خصوص یا به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد آن یا به دلیل اقتصادی بودن آن یا بنا به هر دو دلیل است که به کار برده می شود زیرا که از سایر مواد در دسترس بهتر می‌تواند منظور مورد نظر را برآورده سازد.


پلیمرها مولکولهای بزرگی هستند که از واحدهای تکراری ساده تشکیل شده‌اند. این نام از یک نام یونانی بنام پلی که به معنای «چندتا» و مر که به معنی «قسمت» می‌باشد مشتق شده است. ماکرومولکول مترادف با پلیمر می‌باشد. پلیمرها از مولکولهای ساده‌ای بنام مونومر «قسمت واحد» ساخته شده‌اند. تعدادی از مونومرها به همراه واحد پلیمری مربوط در واکنش زیر نشان داده شده‌اند.
 کلمه پلیمر اولین بار توسط شیمی دان سوئدی بنام «برزلیوس» در سال ۱۸۳۳ به کار برده شد. شیمیدانها در طول قرن نوزدهم با درشت مولکولها بدون داشتن فهم درستی از ساختار آنها کار کردند. در حقیقت برخی از پلیمرهای اصلاح شده طبیعی جنبه تجاری داشتند. برای مثال سلولز نیتریته شده (که اشتباها نیتروسلولز نامیده می‌شد) تحت نامهای سلولوئید و پنبه باروتی در معرض فروش قرار گرفته بود. مدتها پیش در سال ۱۸۳۹ پلیمر شدن استیرن گزارش شده بود. و در سالهای ۱۸۶۰ سنتز پلی(اتیلن گلیکول) و پلی (اتیلن سوکسینات) حتی با ساختار های درست گزارش شدند.
در همان وقت ایزوپرن به عنوان یک محصول ناشی از شکسته شدن لاستیک شناخته شده بود. اگرچه نحوه داخل شدن(یا پیوند شدن) ایزوپرن در این پلیمر در آن زمان ناشناخته بود. مثالهای زیاد دیگری در شیمی ماکرومولکول در فرهنگ شیمی قرن نوزدهم مشاهده می‌شود.


اولین پلیمر مصنوعی که در مقیاس تجارتی استفاده شده است رزین فنل فرمالدهید بود که در اوایل سالهای ۱۹۰۰ توسط شیمیدان بلژیکی الاصل توسعه و تکامل پیدا کرد.(او کسی بود که موفقیت‌های قابل توجهی با اختراع کاغذهای حساس به نور به دست آورده بود) این ماده در سطح تجارتی بنام بیک لایت معروف شد. تا دهه ۱۹۲۰ بیک لایت به دامنه وسعی از محصولات مصرفی راه یافته بود و مخترع آن به طور کامل شناخته شده بود و نامش هر روز تکرار می‌شد. پلیمرهای دیگر مانند رنگهای آلکیل(پلی استر) و لاستیک پلی بوتادن ان در همان زمان معرفی شدند. علیرغم وجود چنین موفقیتهای تجاری بیشتر دانشمندان در مورد مفهوم ساختار پلیمر اطلاع روشنی نداشتند. نظریه غالب این بود که همانند گلوئیدها، پلیمرها نیز انبوهی از مولکول‌های کوچک‌اند ولی به وسیله نیروی ثانویه مرموزی به همدیگر متصل شده‌اند


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 90

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط