پاورپوینت مدیریت تغییر و نوآوری به بررسی فرآیندهای مدیریت تغییر و تشویق نوآوری در سازمان ها می پردازد. این ارائه شامل توضیحاتی در مورد مفاهیم مدیریت، تغییر و تحول در محیط های سازمانی، و عوامل تاثیرگذار بر تغییرات سازمانی است. همچنین به روش های مختلف مدیریت تغییر و کاهش مقاومت اعضای سازمان در برابر تغییر پرداخته و استراتژی های نوآوری و توسعه سازمانی را معرفی میکند. ابزارها و تکنیک های نوآوری در سازمان ها نیز مورد بررسی قرار گرفته و ویژگیهای فرهنگ نوآور توضیح داده میشود.
مفهوم مدیریت
مدیریت به فرایند انجام فعالیت ها بطور اثربخش و کارآمد توسط دیگر افراد اشاره می کند. این فرایند، وظایف یا فعالیت های برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری و کنترل را دربر می گیرد.
مدیریت تغییر و نوآوری
شرکتهای بزرگ، تجارتخانههای کوچک، دانشگاهها، ادارات دولتی در ایالات و شهرها، بیمارستانها و حتی ادارات نظامی زیر فشار قرار دارند تا تغییر و تحولی را در شیوه کارشان بوجود آورند. هر چند همیشه ایجاد و انجام تغییر و تحول، پارهای از کار مدیران بوده است ولی در سالهای اخیر بر شدت آن افزوده شده است. در این فصل علت آن را بررسی خواهیم کرد. ما همین طور شیوههایی را که مدیران میتوانند نوآوری را تشویق کنند و قدرت تطبیق سازمان خود را افزایش دهند، مورد بحث قرار خواهیم داد.
تغییر و تحول
تحول عبارت است از تغییر در محیط، ساختار، فناوری، یا افراد یک سازمان. اگر تغییر و تحولی در کار نبود، کار مدیران نسبتاً ساده بود و برنامهریزی بدون مشکل بود چرا که امروز با فردا فرقی نمیکرد.
مشکل مربوط به طراحی سازمان نیز حل میشد. از آنجا که محیط باثبات بود، نیازی به تطبیق نبود. همینطور، تصمیمگیری به شدت ساده بود چرا که پیامد هر تصمیمگیری با قطعیت قریب به یقین قابل پیشبینی بود.
کار مدیران ساده بودمثلاً اگر رقبا تولیدات و خدمات جدید معرفی نمیکردند، اگر مشتریان درخواستهای تازه مطرح نمیکردند، اگر مقررات دولت هیچگاه تغییر نمیکرد، اگر فناوری هیچگاه ترقی نمیکرد، یا اگر نیازهای کارکنان همیشه یکسان بود.
به هر صورت، تغییر، یک واقعیت سازمانی است. رسیدگی به تغییر یکی از کارهای هر مدیری است.
حق انتخاب برای مدیران در یکی از این سه مقوله اساسی میگنجد: تغییر ساختار، فناوری، و نیروی انسانی
نیروهای بیرونی نیاز به تغییر را پدید میآورند
نیروهای بیرونی پدید آورنده تغییر منابع متعددی دارند. در سالهای اخیر، بازار روی شرکتها اثر گذاشته است و علت آن رقابتهای جدید بوده است. قوانین و مقررات دولتی هم عوامل ایجاد تغییر هستند.
فناوری نیز نیاز به تغییر را پدید میآورد. در نیمه دهه 1990، شبکه جهانی اینترنت وسیلهای چند بعدی برای کسب اطلاعات و فروش محصولات بوده.
پیشرفتهای اخیر در تجهیزات پیچیده تغییرات عظیمی را برای بسیاری از سازمانها پدید آورده است. خط مونتاژ در بسیاری از صنایع بسیار تغییر کرده است، چرا که کارفرمایان روباتهای پیشرفته را جایگزین نیروی کار انسانی نمودهاند.
البته، تغییرات اقتصادی بر همه سازمانها اثر میگذارند. افزایش شدید قیمت نفت خام و گازوئیل بسیاری از شرکتهای ایالات متحده را که برای حمل ونقل محصولاتشان نیازمند سوخت بودند ناچار به افزایش قیمت، یکپارچگی حمل و نقل و حذف بعضی خدمات در زمان تحویل کالا نمود.
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 30
مطالب مرتبط