تحقیق کامل پیرامون نیوتن

دانلود تحقیق کامل پیرامون نیوتن مقاله تحقیق در مورد نیوتن تحقیق قانون نیوتن للتبرید تحقیق قانون نیوتن للتبرید عملیا تحقیق قانون نیوتن الثانی تحقیق قانون نیوتن فی التبرید تحقیق قانون نیوتن تحقیق قانون نیوتن بالتبرید تحقیق درباره ی نیوتن دانلود مقاله در مورد قوانین نیوتن مقاله درباره نیوتن مقاله سیالات غیر نیوتنی مقاله در مورد قانون نیوتن مقاله ای در مورد نیوتن مقاله درباره قانون دوم نیوتن

Thorough investigation of Newton

 

مقدمه:
فیزیکدان و ریاضیدان بزرگ انگلیسی در سال درگذشت گالیله به دنیا آمد. او به دلیل هوش سرشار خود در هفده سالگی به طور رایگان وارد دانشگاه کمبریج شد و به سرعت از استادان خود پیشی گرفت.
در سال ۱۶۶۳ به دلیل همه گیر شدن بیماری طاعون نیوتون مجبور به ترک دانشگاه شد و در مدت ۱۸ ماه که بیشتر مراکز علمی اروپا بسته بود نیوتون به خودسازی علمی خویش پرداخت. او در این مدت نظریه ذره ای نور- قانون جاذبه عمومی و بسیاری از نظریات خود را پایه گذاری کرد. نیوتون در ادامه کارهای کپلر دلیل بیضی بودن مسیر سیاره ها را یافت وقانون جاذبه عمومی را کشف کرد. نیوتون حاصل پژوهشهای خود را در کتابی به نام اصول ریاضی فلسفه طبیعی نوشت. این کتاب مشتمل بر قانون های نیوتن درباره حرکت است. نیوتن با استفاده از قانون جاذبه عمومی اثر ماه بر زمین را که بصورت جزر و مد ظاهر می شود شرح داد.
نیوتن نخستین تلسکوپ بازتابی را ساخت. او با ساختن تلسکوپ و اهدای آن به انجمن سلطنتی انگلیس به عضویت این انجمن در آمد. از اکتشافات دیگر نیوتن تهیه منشور برای تجزیه نور بود که با آن طیف تشکیل دهنده نور سفید را مشاهده کرد.

فهرست مطالب:
مقدمه
دوران کودکی
دوران جوانی
نظریه گرانش نیوتن
نظریه قانون گرانش نیوتن در حل مسایل
تحقیقات نیوتن در مورد شکست نور
قانون اول نیوتن (قانون لختی)
قانون دوم نیوتن (رابطه ی نیرو و شتاب)
قانون سوم نیوتن (کنش و واکنش)
نظر نیوتن در مورد فضا وزمان
دوران کهولت
کشفیات نیوتن
جاذبه زمین
نیوتن از نگاه خودش
خلاصه


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 21

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.