تحقیق در مورد وسایل ارتباط جمعی

این تحقیق در مورد وسایل ارتباط جمعی می باشد که پس از معرفی انواع وسایل ارتباط جمعی، به بررسی آن ها می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های روابط عمومی، علوم اجتماعی، کامپیوتر و فناوری اطلاعات و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.

مقدمه
جهان، با ورود به عصر رسانهها و شکلگیری جامعه اطلاعاتی، دوران جدیدی را آغاز کرده است. درنظام نوین جهانی، ما در عصر رسانه ها زندگي مي كنيم؛ عصری که در آن رسانه هاي گروهي جزء جدايي ناپذير زندگي ما هستند. آنچه كه رسانه ها به عنوان اطلاعات به ما انتقال مي دهند، به اشکال مختلف در نحوه زندگي، انديشه و احساسات ما و حتي فرزندان ماتعیین کننده است.در این میان سیاست های رسانه ای نقش تعیین کننده ای در توسعه فرهنگی کشورها دارند.رسانه ها با اتخاذ سیاست های متفاوت ارتباطی، توسعه فرهنگی کشورها را تسهیل و تسریع می کنند.

کارکرد رسانه ها در عصر ارتباطات ، بي شک در همه ابعاد زندگی اجتماعی و فرهنگی جوامع بشری انکارناپذير است.امروزه جامعه اي توسعه يافته تلقي مي شود که بتواند در کنار توسعه شاخص هاي همچون اجتماعی واقتصادي مانند درآمد سرانه ، توزيع ناخالص ملي و نرخ مرگ و مير بر معيار آموزش و اطلاعات و در حقيقت عنصر دانايي اجتماعي تاکيد کند.

در چنين جامعه اي ، وسایل نوین ارتباط جمعی با توليد و توزيع مطلوب اطلاعات ، نقش زيادي در بالا بردن آگاهي هاي گوناگون و ضروري به عهده مي گيرند و جامعه را در نيل به تعالي و ترقي همه جانبه ياري مي کنند. حال این رسانه ها هستند که با اتخاذ سیاست های پویای اجتماعی و ترکیب آن با سیاست های فرهنگ گرا مي توانند عامل آميختگي ، توازن و پيوند دادن به باورهاي اصيل اعتقادي و سنتهاي بارور جامعه باشند و با گسترش تصریح آفرینندگی و افزایش رشد فرهنگی به توسعه همه جانبه کشورمان کمک کرده و باعث پويايي افکار شوند.

در این میان به نظر می رسد، برای یکپارچگی  توسعه فرهنگی جهت تقویت هویت و وحدت ملی در دستور کار قرار دادن  برنامه ریزی آینده توسعه فرهنگی کشور  متناسب با سیاست فرهنگی در کنار اجرای افق سیاست رسانه ای بر اساس چشم انداز توسعه در جامعه اطلاعاتی عصر حاضر ضروری به نظر می رسد.

انواع وسایل ارتباط جمعی
بررسی انتقادی درباره نقشها و كاركردهای اجتماعی وسايل ارتباط جمعی، در شرايط كنونی جامعه ايران، از چند جهت حائز اهميت ويژه است. شناخت وظايف ارتباطات جمعی، پيش از هر چيز در آموزش تخصصی روزنامه نگاران و همچنين ساير ارتباط گران كه برای تهيه، توليد، انتقال و پخش پيامهای ارتباطی آماده میشوند، ضرورت دارد. معرفی دقيق و جامع نقشها و وظايف اجتماعی مذكور، در دوره تحصيلات دانشگاهی دانشجويان روزنامه نگاری و ساير رشته های ارتباطی، به آنان امكان میدهد كه با درك چگونگی تحول و توسعه وسايل ارتباط جمعی در جهان و ايران و توجه به شرايط تاريخی و مشخصات سياسی و اجتماعی و فرهنگی جوامع معاصر، برای خدمت در هيأتهای تحريريه مطبوعات و خبرگزاريها و بخشهای خبری راديوها و تلويزيونها و همچنين دفاتر روابط عمومی مؤسسات دولتی و خصوصی آمادگی پيدا كنند و آرمانها و هدفهای كلی حرفهای خود را در راه مصالح و منافع عمومی كشور، به تحقق برسانند.

فهرست مطالب
مقدمه
انواع وسایل ارتباط جمعی
* مطبوعات (Press)
* رادیو (Radio)
* سینما (Cinema)
* اینترنت (Internet)
الف) نظارت بر محيط: نقش خبری
ب) همبستگی اجتماعی
پ) انتقال ميراث فرهنگی
ت) سرگرمی: نقش تفريحی
نقش ارتباطات و وسایل ارتباط جمعی در پیشرفت جامعه
منابع


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 14

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط