تحقیق طب ورزشی (پزشکی ورزشی)

مقاله طب ورزشی (تحقیق رشته پزشکی ورزشی و تربیت بدنی )

تحقیق طب ورزشی (پزشکی ورزشی) (تحقیق رشته پزشکی ورزشی و تربیت بدنی) در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۶۱ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از عناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.

مقدمه
پزشکی ورزشی تخصصی است که به پیشگیری، تشخیص و درمان آسیب هایی که درتمرینات و مسابقات ورزشی رخ داده اند،مخصوصا صدمات مربوط یه چرخش و پیچش مفصلی که منجر به آسیب عضلات،تاندون ها(زردپی)،لیگامان ها(رباط)،منیسک(مینیسک)،استخوان و خود مفاصل میشود،میپردازد. پزشکی ورزش شاخه ی متنوع و گسترده ای از پزشکی است که نه تنها به درمان و توان بخشی بلکه بر پیشگیری نیز تاُکید دارد. در ایران نیز در رشته های تربیت بدنی و علوم ورزشی به آن پرداخته شده است و هم اکنون نیز در سالهای اخیر رشته ی تخصصی آن در دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران تدریس می شود.
پزشکی ورزشی را می توان به طرق مختلف تعریف کرد. در بعضی از متون، طب ورزشی یک رشتۀ علمی – حرفه ای است که در کنار سایر رشته های علمی همچون فیزیولوژی ورزش، بیو مکانیک ورزشی و روانشناسی ورزشی در خدمت ورزش می باشد. گاهی از آن به عنوان یکی از شاخه های علم ورزش که به بررسی ورزشکاران و خدمت رسانی به آنها می پردازد، یاد می شود. همچنین از آن به عنوان یک اصطلاح کلی که دربردارندۀ علوم بالینی، علوم پایه و علوم کاربردی مرتبط با ورزش و فعالیت بدنی است، یاد می شود. در این تعریف، فیریولوژی ورزش، بیو مکانیک ورزش و جوانب بالینی تحت عنوان کلی ” طب ورزشی ” با یکدیگرتعامل دارند. با این همه، در کتاب پروفسور پزشکی ورزشی مجزا از سایر رشته ها و عمدتأ با رویکرد های پیشگیری، مراقبت های بهداشتی اولیه، طب قلب و طب فیزیکی و توانبخشی و متمرکز بر موضوع مراقبت های پزشکی و بهداشتی افرادی که به ورزش و فعالیتهای بدنی می پردازند، مد نظر می باشد.

هر فرد در زندگی روزمره از حرکات و فعالیت های زیادی استفاده می کند اما نمی توانید فاکتور تمرینات بدنی از برنامه های روزمره حذف کنید. چرا که علاوه بر عضلاتی که در فعالیت های خاص و یکنواخت درگیر هستند، بایستی دیگر عضلات و از همه مهم تر عضلات مخالف و مقابل حرکات روزمره نیز تقویت شده و باعضلات فعال، هماهنگ شوند تا ارگانیسم و ساختار اصلی و کاربردی بدن را حفظ و متعادل گردانند.
بنابراین توصیه می شود که همه ی افراد در خلال کارهای روزمره به تمرینات بدنی و برنامه های ورزشی پرداخته تا علاوه بر اثرات مفید جسمانی، خود را نیز از نظر روحی و روانی برای زندگی فعال آماده نمایند.
امروزه به پیشگیری بیش از درمان توجه می شود و بهترین، ساده ترین و کم هزینه ترین راه انجام فعالیت ها و تمرینات ورزشی است تا جایی که حتی از این روش برای درمان نیز استفاده می شود و اثرات آن بسیار مثبت و مفید بودن که همواره تسعی شده تا با راهنمایی های پایه ای برای همه ی افراد زمینه ی آشنایی با گوشه ای از این تمرینات فراهم آید.

کمردرد چیست؟
فردی را نمی توان یافت اعم از مرد، زن، پیر، جوان، لاغر یا چاق که فعالیتی سنگین نداشته باشد و در مرحله ای از زندگی به طور یکباره و یا مرحله ای دچار کمردرد نشده باشد. درد کمر با بالا رفتن سن، کار و یا انجام برخی ورزش ها که مناسب بدن نمی باشند افزایش می یابد.
زنان بیش از مردان به کمردرد مبتلا می گردند. لیکن در خانم های مسن و کمتر از ۶۵ سال حدود % ۶۳ دردهای کمری هنگامی بروز می کند که کار دستی یا فعالیت دارند و در % ۳۷ موارد، هنگامی که فرد فعالیتی انجام نمی دهد مشاهده گردیده است.
بلند کردن و یا حمل بار سنگین در حال کشیده، خم شدن تنه به جلو، لرزش و تکان های مداوم علل اصلی ایجاد درد کمر می باشد. همچنین درد کمر در تمام مشاغلی که به نوعی با نیرو و با فشار سر و کار دارند مانند کارگران معدن، افرادی که بار تخلیه می کنند، بناها، کشاورزان، باغ داران، کارگران سنگ فرش و خاک بردار، نجاران، بناهای موزاییک فرش و … بیشتر مشاهده می گردد. به ویژه هنگامی که شروع به کار کردن زودرس و قبل از بیست سالگی می نمایند.
راننده های کامیون های سنگین و تراکتور اغلب در بین بیماران کمردرد مشاهده می شوند میکروتروماتیسم (ضربات کوچک) به علت سرعت و لرزش های اتومبیل که ناحیه انتهای خاجی را می کوبد، از جمله مواردی است که سبب بروز درد کمر در رانندگان می گردد.
سنگینی کار ناشی از مشاغل تنها علت کمردرد نمی باشد. آمارهای مختلف در بین ورزشکاران نشان می دهد که نسبت دردهای کمری در بین این گروه به ویژه در ورزش های شدید مثل راگبی، پرش، کشتی و … آن هایی که در ناحیه کمر یک خمیدگی شدید و چرخش مهره ها را ایجاد می کند. مثل: هالترزن ها و پرتاب کننده های چکش اکثراً سبب ایجاد ضایعات دیسک می گردد.
سوارکاری به ویژه در افراد جوان، و همچنین درجودو کاران تا ۶۸ درصد درد کمر مشاهده شده است. از جمله دیگر ورزش ها می توان به اسکی اشاره نمود که ناحیه انتهای خاجی را تحت فشارهای مداوم و شدید قرار داده و در نتیجه دیسک آخر را کشیده و تحت فشار قرار می دهد. تقریباً همه افراد و در همه مشاغل به نوعی ممکن است مبتلا به درد کمر بشوند. لیکن در سایر عوامل مساعد کننده فردی همانند عدم تحرک و یا ورزش، عضلات ضعیف، حالت بدن، نوع استفاده از وسایل راحتی و وسایل کار مانند میز، صندلی، میز کارگاه، دستشویی منزل و غیره در بروز درد کمر بسیار موثر می باشند. در این میان ذکر این نکته ضروری است که هر نوع کار سنگین و مشکل چنانچه به طور صحیح انجام شود، هیچ گونه ناراحتی را ایجاد نخواهد کرد.

فهرست مطالب:
مقدمه
کمر در چیست
علل کمر درد
وارد کردن صدمه بر دیسک های بین مهره ای
کوفتگی کمر
اختلالات و بیماریهای زنان
حرکات درمانی به منظور پیشگیری از بروز کمر درد در دوران بارداری
درمانهای  رایج به هنگام بروزکمر درد
حرکات درمانی ویژه کمر درد
تمرینات اولیه
تمرینات تعادلی
ورزشهای مفید برای بیماران مبتلا به کمر درد ۳۰
به کار گیری روشهای طب ورزشی
پیشگیری از کمر درد
عدات صحیح و غلط زندگی روزمره در ارتباط با کمر درد
ورزش های تناسب اندام هوازی برای درمان التهاب مفصل
شنا و ورزش های آبی
دوچرخه سواری
ورزش موزون
ورزش تحت هر نامی
پاسخ قلبی عروقی به ورزش های ایزوتونیک
شدت فعالیت بدنی
مرگ ناگهانی در ورزش
ورزشکاران جوان (۳۰ سال و کمتر )
صرع و ورزش
ورزشهای مجاز
ورزش ابتلابه پوکی استخوان را کاهش می دهد
تاثیر ورزش در بهبود عملکرد ریه
تحرک رمز سلامتی
پندارهای غلط در مورد فعالیت بدنی
منابع


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 103

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط