دانلود پروپوزال کارشناسی ارشد رشته معماری با عنوان پروپوزال طراحی مجموعه اقامتی تفریحی ، پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
بیان مسئله:
گستره وسیع و متنوع کره زمین، همراه با جاذبه های طبیعی اقلیمی و فرهنگی وعناصر دست ساخت انسان که از آنها به عنوان یادمان های تاریخی و باستانی یاد می شود،همه گاه انگیزه سفر را در انسان ها به وجود آورده، هرکس و هرخانواده سعی می کند در طول سال از زمان فراغت خود استفاده کرده به صورت فردی یا دسته جمعی تعطیلات آخر هفته رادر عرصه های طبیعی حومه شهر و یا به صورت تعطیلات سالانه در خارج از منطقه سکونتی خود بگذراند.
در شهرنشینی جدید، به ویژه در شهرهای بزرگ به دلیل توسعه ابعاد کالبدی، سلطه حرکت سواره، جدایی کار و فراغت و جدایی از محیط طبیعی، ایجاد تعادل در روابط انسان و محیط و چگونگی سامان دادن به اوقات فراغت به عنوان یک نیاز اساسی مطرح گردیده و به یک محور اصلی در برنامه ریزی شهری و محیطی تبدیل شده است.به نظر برخی از جامعه شناسان، اهمیت فراغت در جامعه جدید شهری به اندازهای است که از آن به عنوان چهارمین بخش فعالیت انسانی پس از کشاورزی، صنعت و خدمات یاد میکنند.(رشیدزاده و گندوانی، 4:1391).
گردشگری به انواع مختلفی مانند گردشگری روستایی، گردشگری فرهنگی، گردشگری اقتصادی و …. تقسیم می شود که گردشگری طبیعی یکی از اقسام این نوع گردشگری محسوب می شود.
چشم اندازهای طبیعی منابع زیست محیطی شهرهای قدیمی، بناهای تاریخی، آثارباستانی فرهنگ های غنی و بومی و… امروزه به عنوان میراث تمدن و طبیعت در خدمت گردشگری اند. این آثار و عناصرارزشمند متعلق به تمامی انسانهاست. حق دیدن وسیر در آنها برای همگان محفوظ است.
از این رو و بنابر این ارزش کشورهای مختلف جهان بخصوصآنهایی که از توان و قابلیت در عرصه های طبیعی،فرهنگی و تاریخ تمدن برخوردارند، سعی می کنند با برنامه ریزی های مدون و پایدار وتنظیم زمان گردشگری از این صنعت در جهان تجارت برای رونق بخشیدن به اقتصاد استفاده نمایند. .(UNWTO, 2008 :14)
محیط های طبیعی بکر و یا حوزه های حفاظت شده در شمال کشور و در شهری مانند ساری ، محلی مناسب برای اکوتوریسم به شمار می روند وتوسعه توریسم در این منطقه همچون تیغ دولبه است چرا که ازیک سو، توسعه ممکن است منجر به از بین رفتن حوزه های حفاظت شده شودوازسوی دیگر داشتن شناخت کافی درباره قابلیتهای منطقه برای کنار آمدن با توریسم از دیدگاه محیطی، اجتماعی و اقتصادی و آگاهی درباره انتظارات مردم بومی و انتظارات توریستها از الزامات برنامه ریزی برای داشتن اکوتوریسم پایدار است. منطقه فرح آباد ( ساری ) یکی از مکان هایی است که ناهماهنگی بین انسان های دوستدار طبیعت با محیط طبیعی در آن نتیجه ای جز آسیب و تحلیل رفتن پیوسته زیبایی ها به دست علاقه مندان به آن نداشته است.
با توجه به ارتباط عمیق معماری به عنوان عنصری واسطه با فرهنگ،هنر،محیط طبیعی،همچنین اهمیت وجود مجموعه های تفریحی توریستی در میزان جذب توریست در منطقه شمالی کشور ، ضرورت توجه به معماری سنتی این منطقه مانند جهت گیری شرقی- غربی در سایت پراکندگی و وجود فاصله میان ساخته ها، مصالح بومی سبک با ظرفیت حرارتی پایین، و … وطراحی چنین مجموعه هایی در راستای توسعه- ی توریسم پایدار احساس می شود.این نوع طراحی در شهرهای شمالی کشور، که برخاسته از مفاهیم توسعه پایدار می باشـد در پی سازگاری و هماهنگی با محیط زیست یکی از نیازهای اساسی ساکنان است .
فهرست مطالب:
بیان مساله
هدف تحقیق
اهمیت موضوع
سابقه پژوهش های انجام شده
روش تحقیق
محل سایت
زمان بندی انجام پروژه
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 11
مطالب مرتبط