پاورپوینت بهداشت اعضای خارجی بدن

این پاورپوینت در مورد بهداشت اعضای خارجی بدن می‌ باشد و شامل مواردی نظیر بهداشت پوست، ساختمان پوست، وظایف پوست، تغییرات رنگ پوست، بیماری‌ ها، ضایعات پوستی و… است.

پاورپوینت بهداشت اعضای خارجی بدن

مقدمه:

حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه، از جمله ضروریات هر حرکتی در برنامه‌ ریزی برای توسعه‌ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوده، و دسترسی به امکانات و تسهیلات مناسب برای تأمین سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی، از جمله حقوق طبیعی و نیازهای اساسی انسان‌ ها محسوب می‌ گردد.

موفقیت‌ های چشمگیر اخیر در بهبود شاخص‌ های بهداشتی، افزایش امید به زندگی و کنترل بسیاری از بیماری‌ های واگیر نتیجه‌ تلاش‌ های پیگیر و برنامه‌ ریزی شده‌ ای بوده که در این راستا صورت گرفته است. در عین حال، تغییرات عمده در سبک زندگی و نوپدیدی و بازپدیدی بعضی از بیماری‌ ها چالش‌ های جدیدی را به وجود آورده است.

مفهوم کلی بهداشت:

از سال‌ ها قبل در تعریف بهداشت و ایجاد تصویر روشن، مناسب و منطقی از آن اختلاف سلیقه‌ های متفاوتی وجود داشته است، چرا که محتوای بهداشت پیوسته در حال تغییر و تحول بوده است. عده‌ کثیری از مردم، بهداشت را عدم ابتلا به بیماری توصیف می‌ نمایند. این تعریف گرچه تا حدی می‌ تواند قابل قبول باشد ولی آیا واقعاً تعریف جامع و قانع‌ کننده‌ ای است؟ به‌ طور یقین خیر، زیرا عدم ابتلا به بیماری فقط به سلامت دستگاه جسمانی بدن اطلاق می‌ شود و سلامت روانی و اجتماعی را توجیه نمی‌ کند.

اهمیت بهداشت در کنترل بیماری‌ ها:

بیماری‌ ها بدون علت به وجود نمی‌ آیند و اگر کوشش کافی نشود، تندرستی مدت زیادی دوام نمی‌ یابد زیرا سلامت همچون جامی بلورین بسیار زیبا و شکننده است و نگهداری از آن احتیاج به مراقبت و دقت زیادی دارد.

بهداشت پوست:

پوست تمام سطح بدن را می‌ پوشاند و سطح پوشش آن در بزرگسالان به‌ طور متوسط 2 متر مربع و وزن آن حدود 3 کیلوگرم است. پوست یک‌ سوم تمام خون جاری در بدن را دریافت می‌ کند. پوست در حالت عادی به خودی خود می‌ تواند ترمیم شود و تقریباً به‌ طور کامل در برابر آب غیرقابل نفوذ است. ضخامت پوست در نواحی مختلف بدن متفاوت است و از حدود 1 میلی‌ متر تا بیش از 4 میلی‌ متر تغییر می‌ کند. پوست در کف دست‌ ها و پاها از نواحی دیگر ضخیم‌ تر است و در ناحیه پلک‌ ها نازک می‌ شود.

پوست خاصیت ارتجاعی دارد. هر قدر سن بالاتر رود خاصیت ارتجاعی پوست کمتر می‌ شود و چین و چروک پوست به‌ خاطر کم شدن این خاصیت است. پوست بدن انسان نشان‌ دهنده‌ وضع سلامت بدن است زیرا رژیم غذایی بد، بدی گوارش غذاها و وجود بعضی از مواد سمی در بدن، بر رنگ و حالت پوست مؤثرند.

ساختمان پوست:

پوست بدن که محافظ بافت‌ ها و اندام‌ های داخلی است و همه‌ ی آن‌ ها را پوشانیده است، از یک طبقه‌ خارجی پوششی به‌ نام برون‌ پوست یا بشره “Epidermis” و یک طبقه‌ داخلی به‌ نام پوست حقیقی یا جلد “Dermis” ساخته شده است.

1- بشره “اپیدرم”: خارجی‌ ترین طبقه‌ پوست است و از یاخته‌ های پوششی سنگفرشی مطبق ساخته شده است.
2- جلد: در زیر اپیدرم قرار گرفته و خیلی ضخیم‌ تر از آن است و اپیدرم را تغذیه می‌ کند. عروق خونی و لنفاوی، اعصاب، قسمتی از غده‌ های عرق و چربی و پیاز مو در این قسمت قرار دارند.

برخی از فهرست مطالب

  1. مقدمه
  2. مفهوم کلی بهداشت
  3. اهمیت بهداشت در کنترل بیماری‌ ها
  4. بهداشت پوست
    • ساختمان پوست
    • وظایف پوست
    • تغییرات رنگ پوست
    • بیماری‌ ها و ضایعات پوست
    • مراقبت از پوست
  5. بهداشت مو
  6. بهداشت دهان و دندان
  7. بهداشت چشم
  8. بهداشت گوش
  9. بهداشت ناخن
  10. بهداشت دهان
  11. و…
  12. ..
  13. منابع

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 52

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط