دانلود پاورپوینت ملامین در مواد غذایی – 9 اسلاید
•ملامین در سال ۲۰۰۷ در گلوتن گندم و پروتئین برنج صادراتی چین که در تولید غذای حیوانات در آمریکا به کار میرود، یافت شدو باعث مرگ شمار زیادی از سگها و گربهها به علت نارسایی کلیه در آمریکا گردید. دراواخر سال 2008 یک اپیدمی گسترده بیماری سنگهای مجاری ادراری دربیش از10 ایالت چین رخ دادو 294000 نوزاد وکودک چینی را مبتلا کرد. دراین اپیدمی که توسط 22 کمپانی تولید کننده چینی ایجاد شده است ، تا تاریخ ۲۲ سپتامبر، تعداد ۵۳ هزار نفر در سراسر جهان، بیمار و ۱۲۸۰۰ نفر بستری و چهار کودک نیز فوت شده اند.در تحقیقات انجام شده ، کریستالهای ملامین در ادرار کودکان ونوزادان بیمارمشاهده شدکه منشا آن آلودگی شیر خشک به ملامین تعیین گردید.
•وزارت بهداشت چین اعلام کرد که شیربه مقدار کمی ملامین ظروف بسته بندی را جذب میکند واین آلودگی مشاهده شده در اثر افزایش ملامین به شیر به منظور بالا بردن میزان نیتروژن وافزایش کاذب پروتئین در این ماده غذایی می باشد،ملامین به دلیل دارابودن 66/6% نیتروزن می تواندسبب خطا دراندازه گیری میزان پروتئین با روش کجلدال شودومیزان پروتئین را 16% افزایش دهد.افزودن ملامین به شیر ،از انواع تقلب های مضاعف محسوب می شود .بدین صورت که ابتدا به شیر آب اضافه کرده وسپس برای پوشاندن این تقلب ملامین به آن می افزایند.
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 9
مطالب مرتبط